inside
VLOERPRODUCTEN
Arbonia Referenzen: Kurhaus Oberwald (Innen)

Vloerconvectoren Esthetische en intelligente techniek.

Arbonia Referenzen: Café Moskau, Berlin (Außen)
Arbonia Referenzen: Café Moskau, Berlin (Außen / Innen)

Cafe Moskau Berlijn

Karl-Marx-Allee 34, 10178 Berlijn

De MOSKAU was het prestige-object van de vroegere DDR. Vandaag de dag is de Moskau meer dan ooit een plek van representatie op hoog niveau en een platform voor evenementen met internationale uitstraling. Meer dan 90 vloerconvectoren van Arbonia zijn hier bij de renovatie ingebouwd.

Arbonia Referenzen: Deutsche Nationalbibliothek, Leipzig (Außen)
Arbonia Referenzen: Deutsche Nationalbibliothek, Leipzig (Innen)

Deutsche Nationalbibliothek Leipzig

Deutscher Platz 1, 04103 Leipzig

De uitbreiding van de Deutschen Nationalbibliothek in Leizpig werd in mei 2011 geopend. Meer dan 150 Ascotherm vloerconvectoren in gebogen uitvoering werden langs de glazen gevel ingebouwd, deels werd ook een rookafzuiging in het kanaal geïntegreerd. Op deze locatie bevindt zich onder andere het Duitse muziekarchief.

Arbonia Referenzen: Fraunhofer Institut IAF, Freiburg (Außen)
Arbonia Referenzen: Fraunhofer Institut IAF, Freiburg (Innen)

Fraunhofer Institut IAF

Tullastr. 72, 79108 Freiburg

Fraunhofer is de grootste organisatie voor toepassingsgericht onderzoek in Europa met meer dan 80 onderzoeksinstellingen, waarvan 60 Fraunhofer-instituten op locaties in heel Duitsland. In het Fraunhofer-instituut voor toegepaste fysica (IAF) in Freiburg werden langs de moderne glasgevel vloerconvectoren van Arbonia toegepast.

Arbonia Referenzen: Kurhaus Oberwald (Außen)
Arbonia Referenzen: Kurhaus Oberwald (Innen)

Kurhotel & privékliniek Oberwaid St. Gallen

Rorschacher Str. 311, 9016 St. Gallen

Ruim, modern, hartelijk. De elegante en tijdloze bouw, in het eigen park met oude bomen gelegen, past harmonieus in het landschap aan de Bodenseee. Centraal kenmerk van het huis is de plattegrond met drie vleugels als symbool voor de drie pijlers van de gezondheid: beweging, voeding en geestelijke motivatie. Arbonia vloerconvectoren zorgen voor een optimale ontspanning.