inside
WANDPRODUCTEN
Arbonia Referenzen: Bundesverwaltungsgericht Leipzig (Innen)

Designradiator Huiselijke veelzijdigheid

Arbonia Referenzen: Bundespressekonferenz, Berlin (Außen)
Arbonia Referenzen: Bundespressekonferenz, Berlin (Innen)

Bundespressekonferenz Berlijn

Schiffbauerdamm 40, 10117 Berlijn

Het gebouw in Berlijn is een nieuwe constructie aan de Kronprinzenbrücke tegenover de parlementsgebouwen in Spreebogen. De met een glazen dak overspannen binnentuin fungeert als lobby van die via een grote trap bereikt men de perszaal met de karakteristieke, uit de gevel stekende, grote panoramaramen. Het gebouw is uitgerust met Creatherm-radiatoren.

Arbonia Referenzen: Mövenpick Hotel, Hamburg (Außen)
Arbonia Referenzen: Mövenpick Hotel, Hamburg (Innen)

Mövenpick Hotel Hamburg

Sternschanze 6, 20357 Hamburg

Het unieke, in een vroegere watertoren ondergebrachte 4-sterren superieur Mövenpick-hotel bevindt zich in het bekende en moderne Sternschanzenpark en behoort tot de beste adressen van de stad Hamburg. De ligging van het hotel in de wijk Sternschanze is een ideaal vertrekpunt voor zakenreizigers en vakantiegangers. In het gebouw zijn Arbotherm-radiatoren geplaatst.

Decotherm Plus Strakke lijnen, zachte randen.

Hotel Chesa Stüva Colani

CH-7523 Madulain Engadin

Traditie en design. Eindelijk een luxehotel in Engadin, dat voor iedereen toegankelijk ist! Chesa Colani is een van de mooiste gerenoveerde historische gebouwen in gans Engadin. Het werd in de 16de eeuw gebouwd voor een patriciersfamilie en is uitgerust met Decotherm Plus.

Verwarmingswanden Extra vlak en extreem variabel.

Arbonia Referenzen: Mövenpick Hotel, Frankfurt (Außen)
Arbonia Referenzen: Mövenpick Hotel, Frankfurt (Innen)

Mövenpick Hotel Frankfurt

Den Haager Str. 5, 60327 Frankfurt am Main

Het Mövenpick Hotel Frankfurt City is een modern 4-sterren hotel direct naast de Frankfurter Messe. Ingebed in een indrukwekkende cultuur, is Frankfurt voor iedereen een prachtige stad. Het hotel is ideaal geschikt voor zaken- of stadsreizen. Het beschikt over 12 busness- en vergaderruimten. Alle kamers hebben een panoramavenster, natuurlijk daglicht en de modernste techniek. De kamers zijn met verwarmingswanden uitgerust.

Convectoren Krachtige, compacte warmte.

Arbonia Referenzen: China Shipping, Hamburg (Außen)
Arbonia Referenzen: China Shipping, Hamburg (Innen)

China Shipping Hamburg

Am Sandtorkai 60, 20457 Hamburg

Het kantoorgebouw van de China Shipping Agency GmbH aan de Sandtorkai in Hamburg ontving de architectuurprijs 2005. Het complex valt op door de externe stalen dragers en heeft een circa 10 meter uitstekende draagconstructie. De sokkelelementen werden later onderdeel van de nieuwe dijklijn. Bij de bouw moeste rekening worden gehouden met het belastingsgeval "scheepsbotsing". Hier werden convectoren geplaatst.

Arbonia Referenzen: Elbberg Campus, Hamburg (Außen)
Arbonia Referenzen: Elbberg Campus, Hamburg (Innen)

Elbberg Campus Hamburg

Große Elbstr. 275, 22767 Hamburg

Moderne architectuur aan de haven - op het dak van het lagere gebouw ligt een groot houten dek, dat als openbaar uitzichtsplatform dienst doet. Het houten dek vormt een thematische eenheid met het naastgelegen, grotere gebouw, dat met de vorm herinnert aan een luxe cruiseschip. Voor dit gebouw van staal en glas werd een landtong in de Elbe gemaakt. Op de glasfronten zijn convectoren gebruikt.

Buisradiatoren Robuust & uniek veelzijdig.

Arbonia Referenzen: Priesterseminar, Bamberg (Außen)
Arbonia Referenzen: Priesterseminar, Bamberg (Innen)

Priesterseminar Bamberg

Heinrichsdamm 32, 96047 Bamberg

Het gebouw is een vierkant gebouw met vier vleugels rondom de centrale inrichtingen en een binnentuin. Beide seminaries hebben elk een langgerekte zijvleugel. De architectuur maakt lichtinval mogelijk. De toren is modern en kubistisch opgebouwd. Voor het seminarie zijn zelf ontworpen meubels gebruikt. Het gehele complex is van 2001 tot 2007 gerenoveerd en gemoderniseerd. Gebruikt zjin buisradiatoren.

Arbonia Referenzen: Bundesverwaltungsgericht Leipzig (Außen)
Arbonia Referenzen: Bundesverwaltungsgericht Leipzig (Innen)

Bundesverwaltungsgericht Leipzig

Simsonplatz 1, 04107 Leipzig

Het Bundesverwaltungsgericht (BVerwG) is het hoogste rechtsorgaan in de Bondsrepubliek Duitsland in publiekrechtelijke geschillen van niet-constitutionele aard en naast het Bundesarbeitsgericht, Bundesgerichtshof, Bundesfinanzhof en Bundessozialgericht één van de vijf hoogste rechtbanken. Het is gevestigd in de vroegere rijksrechtbank in Leipzig en uitgerust met buisradiatoren.

Hotel Chesa Stüva Colani

CH-7523 Madulain Engadin

Traditie en design. Eindelijk een luxehotel in Engadin, dat voor iedereen toegankelijk is! Chesa Colani is een van de mooiste gerenoveerde historische gebouwen in gans Engadin. Het werd in de 16de eeuw gebouwd voor een patriciersfamilie en is uitgerust met buisradiatoren.