inside
EVENTS
Arbonia Events Titel

Preview Overzicht van komende beurzen en tentoonstellingen.

Veranstaltungs- und Messetermine Arbonia (Stift auf Kalender)

Review Terugblik op afgelopen beurzen en tentoonstellingen.

Arbonia Messestand beleuchtet

ISH Frankfurt 2015 

Van 10 tot 14 mei 2015 vondt op het beursterrein van Frankfurt de internationale sanitair- en verwarmingsbeurs (ISH) plaats. De ISH is een wereldwijd toonaangevende beurs op het gebied van water en energie. De beurs staat voor toekomstgerichte onderwerpen, zoals de besparing van ressources en het gebruik van duurzame energie. Tegelijkertijd is dit de toonaangevende beurs voor sanitaire installaties, intelligent wonen en innovatieve gebouwoplossingen.

Arbonia presenteerde zich met een exclusieve beursstand en kon tijdens het contact met de bezoekers aan geïnteresseerden het actuele productenpakket voorstellen. Met nieuwe productzwaartepunten voor bedrijfsleven en industrie introduceert Arbonia nieuwe maatstaven. Energiezuinige oplossingen voor verwarmen en koelen, die met doordachte concepten maximaal comfort bieden en de mogelijkheden tot energiebesparing maximaal benutten. Zoals gewend, zijn innovatiekracht en topkwaliteit daarbij betrouwbare grootheden voor alle producten en diensten van Arbonia.  

Interclima Paris 2015 

Met circa 350.000 bezoekers vond van 2 tot 6 november de Interclima op het beursterrein in Parijs Noord Villepinte plaats. Met een toename van 4% in vergelijking met 2013, konden de beursdeelnemers een aandeel van 23% internationale bezoekers optekenen. De Interclima bewijst daarom des te meer haar internationale positie als toonaangevende beurs op het gebied van de verwarmingstechniek.

Met een heldere, open en exclusieve beursstand van ongeveer 181,5 vierkante meter is de beurs een goed gelegenheid, enkele productnoviteiten te presenteren. Bijzondere aandacht kreeg het met de Design Aware onderscheiden plafondstraalprofiel, welke talrijke bezoekers naar de stand van Arbonia lokte: esthetische en lichte aluminiumprofielen zorgen voor maximale behaaglijkheid door een gelijkmatige temperatuurverdeling. De natuurlijke stralingswarmte resp. het passieve koelbedrijf maken het klimaat bijzonder aangenaam. Daarom kan het product uitstekend worden toegepast in productie- en magazijnhallen, kantoren of restaurants. Plafondstraalprofielen overtuigen bovendien door de eenvoudige montage en het opvallende, onderscheiden design.

Arbonia Messestand, orange beleuchtet

Swissbau Basel 2016

Het is gelukt!

Precies op het moment van de aanvang van de Swissbau waren wij met onze producten en het design van de nieuwe huisstijl startklaar. De Swissbau is nu ten einde en het waren vijf dagen met vele interessante gesprekken, persoonlijke contacten, goede koffie, grappige selfies en een aangename atmosfeer. Met veel elan en de nieuwe huisstijl starten wij dit jaar samen met u.

Voor vragen en informatie staat ons team te allen tijde ter beschikking. Hartelijke dank voor uw bezoek hopelijk zien wij elkaar in ieder geval weer over twee jaar op onze beursstand.

Uw Arbonia team.

SHK Essen 2016 en IFH Nürnberg 2016

Arbonia presenteerde zich, van 09 - 12.03.2016 op de SHK in Essen en van 05 - 08.04.2016 op de IFH in Nürnberg, met een nieuwe huisstijl. Het nieuws voor de talrijke bezoekers waren de nieuwe richting op het gebied van de publieke-commerciële bouw en het nieuwe productprogramma, waarbij het bekende segment verwarmen werd uitgebreid met de segmenten koelen en ventileren.

Vele interessante gesprekken brachten de nieuwe producten luchtverhitter, Fan Coils, luchtgordijnen en plafondpanelen dichter bij de klanten. De oplossingen voor wand, vloer en plafond waarborgen, dat Arbonia een betrouwbare partner in de publiekelijke-commerciële bouw is.

Op de beurs liet Arbonia zich weer zien zoals gewoonlijk - right to the point.